tendris nieuws

6 pagina's 1 2 3 4 5 6

Broodje Algen

Algae Food en Fuel maakt machines om dure algen te kweken, die geschikt zijn als ┬┤superfood┬┤ of als oliegrondstof. Nu moet het nog de energiekosten omlaag zien te krijgen. lees meer »

5 maart 2015 - Het Financieele Dagblad - Tendris nieuws

Arnout van Diem Live op BNR

De noodzaak naar olie blijft groot. Dat algen hierin een belangrijke rol kunnen spelen is bekend, en ze zijn dan ook een snel groeiende business. lees meer »

3 februari 2015 - Kampioenen! - Tendris nieuws

Algae Food & Fuel

In maart 2010 is gestart met de bouw van een algenkwekerij op het terrein van ACRRES in Lelystad. ACRRES (Application Centre for Renewable RESources) is het landelijk toepassingscentrum voor duurzame energie en groene grondstoffen. lees meer »

3 februari 2015 - ACCRES - Tendris nieuws

Natuur & Milieu introduceert Hopper-campagne

51% van de Nederlanders staat positief tegenover flexreizen. Een kwart van alle Nederlanders zou de auto wel vaker willen laten staan. Tegelijkertijd reist 64% het liefst met de auto en is eigen autobezit voor 70% van de Nederlanders vanzelfsprekend. Dit blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van Natuur & Milieu, uitgevoerd door onderzoeksbureau Panelwizard. Aanleiding van het onderzoek is de start van de Hopper-campagne, een initiatief van Natuur & Milieu, in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur & Milieu, Gazelle, KPN, XXImo en Go About. lees meer »

3 februari 2015 - XXImo - Tendris nieuws

Opening Proeffabriek voor algenraffinage Valorie in RTL nieuws

RTL Nieuws besteedde in haar uitzending van 8 september aandacht aan de opening van VALORIE, de eerste mobiele algenraffinaderij pilot-fabriek, die op deze dag plaatsvond in Lelystad. lees meer »

15 september 2014 - RTL Nieuws - Tendris nieuws

Hoogvermogen led armatuur

Tendris Solutions heeft de ontwikkeling van het hoogvermogen led armatuur afgerond, de verkoop is inmiddels gestart via Lemnis public lighting. lees meer »

5 mei 2014 - Tendris - Tendris nieuws